Trycksaker

Hos oss hittar du trycksaker för alla tillfällen.
Vi hjälper er med allt från visitkort och foldrar till affischer och kuvert.

Genom att gå direkt från digitalt (PDF, word etc) underlag, utan filmer, kemikalier och tryckplåtar, till färdigt tryck sparas både tid, pengar och miljö men med precis samma kvalitet som en offsetpress.

Vår digitala tryckpressar från Konica Minolta med egen efterbehandling är en av marknadens bästa digitala tryckpressar.

Fördelar
Digitaltryck lämpar sig bäst för tryckning i mindre upplagor allt från ett ex. till flera tusen ex. beroende på trycksakens utformning. Självklart hjälper vi till att reda ut vilket alternativ som prismässigt är rätt för just er.

Leveranstiden
Är ofta en avgörande faktor när det gäller val av tryckmetod. Med digitaltryck har du oftast din trycksak färdig inom 1-3 dagar från beställning.

Vi producerar
I 4-färg men även i en, två eller tre färger, från visitkort till A2, från 1 ex till flera 100 000 ex. Sv/vit volymkopiering när du behöver material till konferens, utbildning eller annan information. Sorterat i pärmar, häftat eller inbundet i spiral med proffsiga omslag.

Kontorstryck
En viktig del av Era trycksaker är kontorstrycket som är “fönstret” mot befintliga och kommande kunder. Kontorstrycket innefattar bland annat visitkort, korrespondenskort, brevpapper, fakturor, kuvert, mappar, etiketter och konferensblock.

Direktreklam/Reklamtryck
Foldrar och broschyrer producerar vi i alla möjliga format i allt från enfärgstryck till fyrfärgstryck. Vi kan ta emot ditt färdiga material eller så hjälper vi dig med hela originalframställningen. Dokumenten lagras digitalt vilket gör det enkelt att ta fram och förändra till nästa tryckning.

Bokbinderi/Efterarbete
Vi har ett eget bokbinderi där vi efterbehandlar trycksakerna. Det kan vara att broschyren skall falsas, häftas och hålas, konferensblocket ska limmas eller att blanketten skall numreras med mera. Klammerhäftning, spiralbindning, falsning m.m.

Rulla till toppen